Луната е на празен ход от 07:03ч до 11:20ч. В този

...
Луната е на празен ход от 07:03ч до 11:20ч. В този
Коментари Харесай

Скритите резерви в организма на човек са в подем

Луната е на луфт от 07:03ч до 11:20ч. В този период не започвайте нищо значимо. 

Луната е в знак Везни до 11:20ч. - Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Луната влиза в символ Скорпион в 11:20ч, където ще остане до 15:30ч само че 23 февруари

Енергията на този интервал работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяко проявяване през това време на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори наоколо да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, трябва да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри. 

Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 23:27ч

Добър и удобен лунен ден, кондензиран с доста сила. Започват да се разкриват скритите запаси в организма, а човешкият капацитет да се усилва. Засилват се увереността, решителността, постоянството при реализацията на концепциите и проектите. Желанието да получите резултати е толкоз мощно, че елементарно можете да пренебрегнете някои от ползите си, с цел да постигнете задачата си.

Това е времето за креативно ентусиазъм, което би трябвало да се употребява за съзидателни цели. Благоприятно време за групова активност. Дадените обещания в този ден имат особена мощ, по тази причина е целесъобразно да не давате такива, в случай че няма да можете да ги извършите. Благотворителните дейности, осъществени в 21 лунен ден, усилват няколко пъти положителната карма и оказват помощ да се отървем от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане. 

21 лунен ден е ден на здравето, по тази причина би трябвало да му се обърне повече внимание. Резервите на тялото са в напредък. Подходящо е за всевъзможни физически натоварвания. Денят дава чудесна опция да се отървете от неприятните привички. Нещата се случват по-лесно освен психически, само че и по-лесно се преодолява физическата взаимозависимост. Така че, в случай че от дълго време се каните да откажете цигарите да вземем за пример, започнете от през днешния ден. Ако в този момент нищо не ви се получи, пробвайте още веднъж при новолуние. 

Хората в този ден са положително настроени, тъй че всяка връзка ще бъде лесна и спокойна. Това е добър интервал за възобновяване на остарели връзки и за основаване на нови познанства. Особено неуместно време за изясняване на връзки и кавги. Сексът в този момент е добре да бъде изпълнен с необикновени, креативен и новаторски хрумвания.

Подстригването в този лунен ден е удобно, защото ще донесе наслада и триумф. Ще бъдете уверени в себе си, добре ще изглеждате и ще притегляте вниманието.

Следва 22 лунен ден от 23:27ч на 21 февруари до 00:41ч на 23 февруари

Слънчев календар – 8 слънчев ден - Този ден е като нова страница, на която започваме да пишем близкото си бъдеще. Може да започнете всичко още веднъж, на чисто, загърбвайки остарялото. Един от тези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете подготвени за непредвидени неща. Може ненадейно да ви се разкрие някаква информация. Този безоблачен ден носи шанс на тези, които се усещат свободни и спокойни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР